1. Algemeen

  1. deze algemene voorwaarden kunnen en mogen op ieder moment door de fotograaf gewijzigd worden.

 

2. Gebruik van de Foto's/auteursrechten

  1. De foto's op de uitzoekpagina zijn uitsluiten bestemd voor het uitzoeken van de gewenste foto's. Het is dan ook strikt verboden om deze op te slaan en te verspreiden op welke mogelijke manier dan ook.
  2. Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf toegeschreven worden) van alle reportages blijven altijd in het bezit van Bram van Raaij fotografie. Indien u foto’s wilt gebruiken voor publicatie, neem dan altijd vooraf contact met mij op.
  3. Bram van Raaij fotografie mag de bestelde foto's ten alle tijden gebruiken voor elk promotioneel doeleinde tenzij dit anders schriftelijk overeengekomen is.

3. Betaling en levertijd

  1. De betaling dient per tikkie of per overschrijving via de bank binnen 30 dagen na akkoord van de bestelling vanuit Bram van Raaij fotografie voldaan te worden. Wordt de betaling niet binnen 30 dagen voltooid behoud Bram van Raaij fotografie zich tot het recht om de bestelling te annuleren.
  2. De Levertijd die door Bram van Raaij fotografie gegeven wordt is slechts een inschatting Bram van Raaij fotografie behoud zich het recht om deze te wijzigen.
  3. Levering geschiedt niet eerder dan de betaling voor de betreffende dienst, bestanden of product is ontvangen.

4. Annuleringen

  1. Het is niet mogelijk om de bestelling te annuleren nadat de betaling voldaan is. 
  2. Bram van Raaij fotografie behoud zich ten alle tijden de bestelling te annuleren. Wanneer er al een betaling voldaan is zal deze terug gestort worden door Bram van Raaij fotografie.